O nama
Ako bismo Vam rekli da pronalaženje i kupovina auto dela može da bude jednostavna, da li biste nam poverovali? Zašto biste pretraživali i kontaktirali razne auto otpade i prodavce auto delova, kada na jednom mestu možete u nekoliko klikova i nekoliko minuta da poručite deo koji je Vašem automobilu potreban?
Ljuba, auto delovi
*
Kederi j lasne
**
za SVE marke vozila
***
Plaćanje preko računa ili pouzećem

Prodaja i dostava kvalitetnih auto delova za sve tipove vozila

Ne tragajte dalje! Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim auto delom, bilo da je reč o ukrasnim lajsnama, kederima, proizvodima auto kozmetike, amortizerima za gepek, ratkapnama, auto kopčama ili pak mirišljavim jelkicama… na pravom ste mestu.

Naša firma se bavi prodajom i dostavom kvalitetnih auto delova za SVE tipove vozila, sa posebnim akcentom na delove za FRANCUSKA vozila. U našem asortimanu posedujemo veliki izbor ratkapni najpoznatijih svetskih proizvođača, svih veličina za sve tipove vozila i to brenda Activerc, Comfort, Comfortblack, Crystal, Espritrc, Luxury, Matrix, Power, Royalgrafit, Smart,…

IZDVAJAMO veliki izbor kedera i ukrasnih lajsni za sve tipove vozila.

Brzom i lakom pretragom našeg sajta možete u nekoliko minuta pronaći deo za automobil, te odabrati iz padajućeg menija opciju koja Vam se dopada ili je potrebna kako bi Vaše vozilo bilo funkcionalno ili atraktivnije. Nakon toga, potrebno je da potvrdite porudžbinu, a zatim i da popunite potrebne kontakt podatke kako bi odabran auto deo bio poslat na Vašu adresu u najkraćem mogućem vremenskom roku. Dakle, veoma jednostavno i bezbedno, sa uštedom vremena i strpljenja, i bez trošenja nepotrebne količine novca.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem email adrese ili kontakt telefona:

063/234-429,
063/808-07-81